HANDIGE TIPS VOOR DE BIENNALE EXPOSANTEN

JE MOET BEDENKEN DAT JE ZELF VEEL MOET ONDERZOEKEN, ARTE STUDIO KAN JE VEEL INFORMATIE VERSCHAFFEN.

                         FOTO, KLAAS JONKER

BEZOEKERS ENTREE VAN DE TENTOONSTELLINGSRUIMTE FORTEZZA DA  BASSO, JE MOET DUS MET DE TRAP NAAR BENEDEN.

BIJ DE ACHTERZIJDE VAN FORTEZZA DA BASSO BEVINDT ZICH DE LAAD/LOS RUIMTE ( LOADING BAY), ER IS EEN HELLING EN WAARSCHIJNLIJK ZIJN ER STEEKWAGENTJES.

                           FOTO, KLAAS JONKER

BIJ AANKOMST MOET JE JE MELDEN BIJ EEN VAN DE INFOBALIES, HIER KRIJG JE DE PLATTEGROND MET HET NUMMER VAN DE PLAATS WAAR JE KOMT TE STAAN/HANGEN EN TOEGANGSBEWIJZEN ETC.

                               FOTO, KLAAS JONKER

HET OPHANGEN VAN JE WERK, EXTRA TOUWTJES BIJ DE RECEPTIE VERKRIJGBAAR. GA WEL GOED VOORBEREID VAN HUIS. ER ZIJN SPOTS AANWEZIG, JE MOET JE WERK ZELF OPHANGEN TENZIJ JE DAAR EEN ANDERE AFSPRAAK OVER HEBT GEMAAKT MET ARTE STUDIO.

DE WERKELIJKE REIS EN VERBLIJFKOSTEN ZIJN AFHANKELIJK VAN DE MANIER WAAROP JE VERBLIJFT, EEN APPARTEMENT OF HOTEL . GA ZOEKEN OP HET INTERNET NAAR BETAALBARE LOGIES. DENK OOK AAN DE PARKEERKOSTEN, DIE ZIJN AL GAUW TUSSEN DE 21 EN 25 EURO PER DAG INFO VIA DEZE LINK.

 ENKELE REIS CA.1350 KM (BRON ANWB REISPLANNER) KOSTEN CA.200 EURO ENKELE REIS (BENZINE).

 KIEZEN VOOR GEMEENSCHAPPELIJK PROFFESIONEEL KUNSTTRANSPORT IN COMBINATIEVAN EEN GOEDKOPE VLUCHT IS DAN OOK HET ADVIES VAN DE DFBA.

 

 OOK ARTE STUDIO HEEFT TIPS VOOR GOEDE HOTELS. DENK OOK EVEN AAN HET FEIT DAT DE STOPCONTACTEN IN ITALI╦ ER ANDERS UITZIEN  NEEM BV. EEN ANWB WERELDSTEKKER MEE VOOR HET OPLADEN VAN AL UW APPARATUUR.

                            foto simon borst

 REIZEN DOOR ZWITSERLAND HOUDT WEL IN DAT JE REKENING MOET HOUDEN MET EXTRA DOUANE FORMALITEITEN. HIER ZIJN OOK KOSTEN AAN VERBONDEN.  ALS JE PER VLIEGTUIG GAAT KUN JE JE KUNSTWERKEN LATEN VERVOEREN DOOR DE WIT ARTHANDLING.  TARIEVEN ZIJN OPVRAAGBAAR VIA INFO@DFBA.NL .  GA ER NIET VANUIT DAT JE IETS VERKOOPT, DAN VALT HET ALTIJD MEE ALS JE WAT VERKOOPT. JE MOET DE BIENNALE GEWOON ZIEN ALS EEN SPRINGPLANK , HET IS GOED VOOR JE PR. ZORG DAT JE AANWEZIG BENT OP VRIJDAG  ZATERDAG EN ZONDAG DE GEHELE DAG. OOK DE DAGEN DAT ER GALLERISTEN KOMEN, HET STAAT JE NATUURLIJK VRIJ OM ER DE GEHELE DAG TE ZIJN OF OM VAKANTIE TE HOUDEN.

 

 foto's simon borst

JE KUNT KONTAKTEN LEGGEN MET ANDERE KUNSTENAARS VAN OVER DE HELE WERELD, GALLERISTEN,KUNSTLIEFHEBBERS EN ANDERE GEINTERESSEERDEN. ELKE DAG WORDEN ER VOORDRACHTEN ETC. GEGEVEN DIE OOK INTERESSANT ZIJN OM BIJ TE WONEN. GALADINER; ER IS GEEN DRESSCODE ZOWEL LANG ALS KORT WORDT GEDRAGEN.

BOVENSTAANDE INFO IS GEBASEERD OP ERVARINGEN VAN DFBA LEDEN  VAN VOORGAANDE JAREN.

GA ZELF OOK OP ONDERZOEK UIT HET IS ALLEEN OM HET EEN BEETJE TE VERDUIDELIJKEN.

websitepagina's van de florence biennale makkelijk te vertalen via google translate

VERGEET VOORAL NIET TE GENIETEN !

met dank aan klaas en betty jonker

 

 

BACK TO HOMEPAGE